Ben Sajet Centrum organiseert congres over zorgvernieuwing

‘Naar een Nieuw Amsterdams Peil: samen werken aan de zorg van straks’.
Het Ben Sajet Centrum organiseert op 20 april 2018 een congres voor professionals, beroepsopleiders en onderzoekers die betrokken zijn bij vernieuwing van de zorg voor ouderen en mensen met een verstandelijke beperking in Amsterdam en Amstelland.
Het congres duurt van 9:00 tot 17:00 uur en vindt plaats in de Hermitage in Amsterdam. De toegang is gratis.

Over het congres:
Tijdens het congres ‘Naar een Nieuw Amsterdams Peil’ staat de inhoudelijke vernieuwing van de zorg in Amsterdam en Amstelland centraal. ’s Ochtends richten wij ons op de inhoud van die vernieuwing en ’s middags gaat het over vernieuwing in de praktijk.

Met tal van lezingen en workshops door deskundigen, opleiders, professionals, ervaringsdeskundigen en onderzoekers. Met aandacht voor technologische vernieuwing, sociale innovatie en zorginhoudelijke ontwikkelingen. Alles gericht op de zorgvriendelijke samenleving. Tijdens het congres komen drie hoogleraren aan het woord, specialisten op het gebied van ouderenzorg, te weten Anne-Mei The, Bianca Buurman en Carlo Schuengel. Andere sprekers zijn Hugo de Jong, minister van VWS, Kim Putters, directeur van het Sociaal en Cultureel Planbureau en Robert-Jan Simons, specialist op het gebied van leren in de praktijk.