Start reeks Werkplaatsen Ben Sajet Centrum

Goed nieuws. De succesvolle dialoogavonden krijgen een vervolg! Na de zomer organiseert het Ben Sajet Centrum, in samenwerking met partners zoals HvA, AMC, VU, Cordaan, Amsta, Ons Tweede Thuis etc., elke twee weken op donderdagavond een zogeheten Werkplaats. Deze Werkplaatsen lijken op de eerdere dialoogavonden maar zijn breder qua thematiek en de naam zegt het al: alle aanwezigen worden flink aan het werk gezet. O ja, en deelname is gratis!

foto sted werkgroepIMG_1960
Maar hoe ziet zo’n werkplaats er ongeveer uit? Tijdens de Werkplaatsavonden delen studenten, professionals, opleiders, wetenschappers en ervaringsdeskundigen hun kennis en ervaring rondom een zorginhoudelijk en prangend vraagstuk.
Doel van de Werkplaats is om dit vraagstuk een stap verder te brengen. Iedere Werkplaats levert dus een concrete verbetering op voor de dagelijkse zorgpraktijk in Amsterdam. De thema’s zijn heel divers. De werkplaatsen starten om 17:00 uur en duren tot 19:00 of 19:30 uur (inclusief catering). Een overzicht van deze thema’s en bijhorende data delen we hieronder graag met u.

Ben Sajet Werkplaatsen


Contact

Wilt u op de hoogte blijven van deze bijeenkomsten, een thema aandragen of meer informatie? Stuur dan een mail naar sabina@bensajetcentrum.nl

SabineMak-3121