hero-image

Ben Sajet Werkplaatsen

Het Ben Sajet Centrum organiseert,  in samenwerking met partners zoals HvA, AMC, VU, Cordaan, Amsta, Ons Tweede Thuis etc., elke maand op donderdagavond een zogeheten Werkplaats. Tijdens de Werkplaatsavonden delen studenten, professionals, opleiders, wetenschappers en ervaringsdeskundigen hun kennis en ervaring rondom een zorginhoudelijk en prangend vraagstuk. De invuller van de werkplaats begint met een vraag waarop hij/zij het goede antwoord nog niet weet.

Doel van de Werkplaats is om dit vraagstuk een stap verder te brengen. Iedere Werkplaats levert dus een concrete verbetering op voor de dagelijkse zorgpraktijk in Amsterdam. De werkplaatsen starten om 17:00 uur en duren tot 19:00 of 19:30 uur (inclusief catering). Deelname is gratis!

Komende werkplaatsen
Kijk in onze agenda voor een up-to-date overzicht van de komende Werkplaatsen.
Wilt u op de hoogte blijven van de Werkplaatsen, een thema aandragen of meer informatie? Stuur dan een mail naar: laura@bensajetcentrum.nl.

Opbrengsten
Onderstaand vindt u een overzicht van (beeld)verslagen en/of presentaties van de Ben Sajet Werkplaatsen die we de afgelopen maanden hebben georganiseerd: